Когато един недокоснат банан остане в плодовата купа , веднага си спомням тази

...
Когато един недокоснат банан остане в плодовата купа , веднага си спомням тази
Коментари Харесай

3 яйца, 1 банан, 4 лъжици захар и малко сметана и крем брюлето е готово

Когато един недокоснат банан остане в плодовата купа , незабавно си припомням тази рецепта. И, несъмнено, незабавно стартирам да го приготвям! Нищо не може да бъде по-просто и по-бързо от десерт с банан . И умерено сладкият кремообразен усет ще бъде толкоз запомнен, че в магазина подсъзнателно ще купите няколко банана повече от нормално!

Необходими са ви само 4 съставки, за да приготвите бананова крем брюле . И не се обезсърчавайте, в случай че нямате специфична горилка, която да сътвори присъщата кора от горната страна. Ще ви покажа по какъв начин да постигнете това благодарение на конвенционална фурна . Така че дано да стартираме!

Съставки

сметана 400 мл

Яйчен жълтък 3 бр.

Захар 4 с.л.

Банан 1 бр

Подготовка

Разбийте леко жълтъците и половината захар


Оставете сметаната да къкри и намалете котлона на слаб огън. Добавете смесения банан и разбъркайте. Оставете още веднъж да заври, свалете от огъня и прекарайте сместа през решето.


Докато разбърквате, изсипете малко кремообразна маса в разрушените със захар жълтъци. След това бързо прибавете яйчената примес към сметаната, разбърквайки пламенно.


Изсипете сместа от крем брюле в порционни формички, поставете върху рамка за печене. Налейте водата, тъй че да доближи средата на формите.


Печете десерта за 25-30 минути при 160 ° C и по-късно охладете за няколко часа


Поръсете охладения десерт с останалата захар и го изпратете до горния рафт на авансово загрятата фурна. Захарта би трябвало да се трансформира в коричка.

Можете да гарнирате готовото бананово крем брюле с парченца плодове. Такова лакомство ще подхожда както на празнична софра, по този начин и да угоди на околните ви в работен ден.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР